Over Baobab

Als je écht wilt reizen

Baobab organiseert al 33 jaar wereldwijd avontuurlijke rondreizen. Of het nu gaat om een rondreis door Peru, een expeditie langs de Zijderoute, een kampeersafari door Afrika of een weekje Madeira; Baobab biedt je nieuwe en onverwachte belevenissen. Kwalitatief hoogstaande reizen, kleine groepen, individuele vrijheid en ervaren begeleiding zijn sleutelwoorden. Respect voor cultuur en natuur, en contact met de lokale bevolking lopen als een rode draad door al onze reizen. Natuurlijk zijn de bekende hoogtepunten in onze reizen opgenomen.

Naast de groepsreizen is er ook maatwerk mogelijk. Vind je de reizen in onze brochure geweldig maar reis je liever niet in een groep die je niet kent? Wil je liever de bestemming met je eigen vrienden of met je familie ontdekken? Je kiest zelf de mensen waar je mee op reis gaat, je kiest zelf de route die je gaat volgen, en je bepaalt zelf wat je waar gaat doen. Je stelt de reis dus zelf samen maar je geniet altijd van het gemak doordat wij overal voor zorgen. Door onze kennis en ervaring te combineren met jouw ideale reisideeën, wordt jouw droomreis een onvergetelijke ervaring.De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
• Wat dacht je van een rondreis door Indonesië voor een grote familie 
  vanwege de gouden bruiloft van opa en oma?
• Een groep vrienden die altijd al eens samen de Kilimanjaro wilde beklimmen, 
  of een IT-bedrijf dat in het kader van maatschappelijk verantwoord 
  ondernemen (MVO) een koffie-exportkantoor in Suriname helpt bij hun ICT 
  problemen? 

• Ook voor de zakelijke markt heeft Baobab veel te bieden. Het stimuleren 
  van werknemers en het onderhouden van relaties is tegenwoordig een 
  belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie. Deze extra stimulans 
  wordt vaak vertaald in een ‘incentive’. Daarnaast is een goede ontwikkeling 
  dat steeds meer bedrijven zich bezig houden met maatschappelijk 
  verantwoord ondernemen. Ook daarvoor kunnen wij van alles aanbieden. 

Baobab Specials maakt het mogelijk. Binnen ‘Specials’ bieden we naast het maatwerk en de incentives ook zelf reizen aan. Een goed voorbeeld zijn de marathonreizen; verschillende afstanden kunnen worden gelopen op diverse exotische bestemmingen. 

Het is voor ons een uitdaging om jouw ideeën om te zetten in een prachtige reis!